Programma

Ons programma biedt winters vermaak voor jong & oud in de periode van 19 tot en met 23 december 2019! Naast onderstaande dagelijkse activiteiten is er ook een agenda met speciale evenementen.

Schaatsbaan

250m2 Schaatsbaan

Tijdens Winter Wonderland 2019 is de overdekte schaatsbaan van 250m2 iedere dag geopend vanaf 13:00uur tot 21:00uur. Schaatsen zijn te leen bij de schaatsbaan, eigen schaatsen mogen niet worden gebruikt.

Kun je zelf niet schaatsen dan is het natuurlijk ook leuk om langs de kant te kijken. Met gezellige muziek op de achtergrond & een heerlijke beker warme chocomel om jezelf op te warmen. Op welke dag(en) mogen wij jou begroeten?

Tirolerhuisje Springkussen

Speciaal voor de kids is er een overdekt springkussen in de vorm van een tirolerhuisje. Wie springt het hoogst?

Snowboardsimulator

Om naast het aanleggen van een haven ook een volledig skipiste aan te leggen leek ons geen goed idee. Daarom is er een echte Snowboardsimulator! Hoe lang weet jij jezelf staande te houden? Daag je vrienden uit en laat zien dat jij de beste snowboarder van Winter Wonderland Zevenbergen 2019 bent!

Snowboarden in Zevenbergen tijdens Winter Wonderland

Pinguins vangen

Test jouw reactievermogen met het winterse spel pinguins vangen. Laat geen pinguin uit je handen glijden want die natuurlijk niet mee voor de winst!

Sneeuwpop Ringwerpen

Weet jij alle ringen om de sneeuwpop te gooien? Jong en oud beleven nog steeds plezier aan het eeuwenoude ringwerpen!

Wie weet de meeste ringen om de sneeuwpop te gooien?

Ski Simulator

Ben jij iemand die liever op de lange latten staat dan op een snowboard? Dan is de ski simulator zeker iets voor jou. Hoe sneller je swingt des te sneller gaan de lampen op het scorebord aan! Wedstrijdje doen wie het snelste van de piste is? Wie durft?


Agenda

Het dagelijkse programma vullen we aan met agenda bordenvol activiteiten en evenementen. Bekijk hieronder wat er zoal te doen is tijdens de 2019 editie van het Zevenbergsche Winter Wonderland.

Donderdag 19 december

10:00uur
Schoolschaatsen met MeerMoerdijk

Onder begeleiding en op uitnodiging van MeerMoerdijk gaan klassen van verschikkende scholen de schaatsbaan op. De jonge inwoners van Winter Wonderland Zevenbergen hebben daarmee de primeur op de ijsbaan!

18:30uur
Feestelijke opening

Een nieuw evemenent kan natuurlijk niet starten zonder feestelijke opening! We nodigen graag iedereen uit om de eerste editite van Winter Wonderland Zevenbergen op een feestelijke manier te openen.

20:00uur
3FM Serious Request

Dit jaar zal de lifeline van 3FM Serious Request ook door Zevenbergen lopen. Zevenbergen is een chequepoint waar DJ's Frank en Eva de estafetteloop over zullen nemen van hun 3 FM collega's Mark & Ramon.

Wil jij doneren voor het goede doel? Hiervoor kun je terecht op de website van 3FM Serious Request.

Vrijdag 20 december

19:00uur
Discoschaatsen

Op swingen op gezellige muziek over het ijs tijdens het discoschaatsen op de vrijdagavond. Wie nodig jij uit voor een rondje over het ijs?

Zaterdag 21 december

13:00uur
Curlingbaan

Met wie vorm jij een team op de curlingbaan? Gooi de schijven over het ijs en bezemen maar!

Curling

13:00uur
Draaimolen

Zaterdag is vanaf 13uur de draaimolen geopend voor de kleine bezoekers van Winter Wonderland.

13:00uur tot 14:00uur
Kerstman fotoshoot

Op de foto met de echte kerstman? Hij zit vanaf 13uur te wachten om met alle kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's op de foto te gaan.

Kertstman fotoshoot

Zondag 22 december

13:00uur
Curlingbaan

Heb jij de strijd op zaterdag verloren? Ga voor de rematch op zondag tijdens een wedstrijdje curling! Wees er vandaag zeker bij want het is de laatste dag dat de curlingbaan er ligt.

13:00uur
Draaimolen

Ook op zondag is er de mogelijkheid rondjes te draaien in de mallemolen. Vanaf 13uur draait hij weer op volle toeren!

13:00uur
Zing je warm met Zezam (blok1)

De evergreen van de kerstnummers klinken door Winter Wonderland. Tijd om de stembanden te smeren en uit volle borst mee te zingen.

13:00uur tot 14:00uur
Kerstman fotoshoot

Ook vandaag zit de kerstman weer klaar om met iedereen op de foto te gaan. Laat deze laatste kans niet schieten!!!

Winter Wonderland Santarun

13:00uur Santarun

Doe mee met de Santarun! In samenwerking met Rotaryclub Zevenbergen e.o. organiseren we ook dit jaar weer een Santarun! Met zoveel mogelijk kerstmannen & vrouwen rennen door het centrum voor het goede doel. Gaan we het voor elkaar krijgen om een record van 300 te halen?

Heb jij interesse om mee te doen en wil je hierover meer informatie ontvangen?

Koop hier jouw startbewijs voor de Winter Wonderland Santarun 2019!
LET OP: De volledige opbrengst van de startbewijzen gaat naar een goed doel!

Klunen in Winter Wonderland Zevenbergen

13:00uur
Zing je warm met Zezam (blok2)

Tijd om nog even in de stemming te komen voordat we gaan klunen... Wat is jouw favoriete kerstnummer? Laat jouw "Voice of Winter Wonderland" horen en zing mee met Zezam.

14:00uur Klunen

De eerste editie van Klunen in Winter Wonderland Zevenbergen is aanstaande! Een winterse kroegentocht die je kennis laat maken met de diversiteit aan horeca die Zevenbergen te bieden heeft.

Koop hier direct jouw Klûnkaarten en zorg dat je erbij bent!
De oplage is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent! OP=OP en WEG=PECH

Maandag 23 december

17:00uur Einde Winter Wonderland

De eerste editie van Winter Wonderland Zevenbergen zit erop! Tijd om alles af te breken, op te ruimen... Gelukkig hebben we de foto's nog :)

Winter Wonderland Zevenbergen