Onze Santa's rennen voor de Kinderboerderij!

Ren jij mee voor de Kinderboerderij?

De verkoop voor e-tickets voor de santarun is al enige tijd geleden gestart. Helaas loopt het alleen minder hard dan we op voorhand hoopte. Dit komt mede doordat op voorhand het doel nog niet bekend was.

In overleg met de Rotary, onze samenwerkingspartner voor de organisatie van de Santarun, is besloten dat we dit jaar de Kinderboerderij het goede doel is waar onze santa's voor zullen lopen. Een mooi lokaal doel voor jong & oud waar iedereen plezier aan kan beleven.

Tussenstand € 740,-

Op dit moment zijn er 110 santapakken verkocht met een totale waarde van € 740,-. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, maar we willen natuurlijk meer om dit goede doel een mooi kerstcadeau te geven! We wensen natuurlijk het beste voor de dieren en de bezoekers voor de kinderboerderij. De decembermaand ik bij uitstek ook de periode om daarin ook aan anderen te denken!

Wensbomen

Ben je boodschappen aan het doen bij de Albert Heijn of de Jumbo in Zevenbergen? Neem dan ook even de tijd om stil te staan bij de wensbomen die geplaatst zijn door de rotary! Wie of wat draag jij een warm hart toe? Vul jouw wensen in en hang ze in de wensboom. Meer informatie is te vinden op de posters naast de wensbomen.

Wensboom bij de Albert Heijn in Zevenbergen Wensboom bij Jumbo Supermarkt in Zevenbergen

Klunen in je Santapak? Korting t/m 15 december

Ga jij klunen en heb je nog niets om jezelf te verkleden? Koop dan je santarun e-ticket met 50% korting! Gebruik de code: santakluner bij jouw bestelling in onze webshop. Voor maar 5euro heb jij een leuk pak waarbij de opbrengst volledig ten gunste gaat van het goede doel! Jij blij, de diertjes blij! LET OP! Deze korting is alleen geldig bij de enkele pakken. E-tickets voor groepen zijn uitgesloten!

Klik hier om direct jouw santapak aan te schaffen.

Warme groeten uit Winter Wonderland

De organisatie

Winter Wonderland Zevenbergen