Zevenbergen Santarun 2019

100 bomen aan de haven

Op vrijdag 6 december heeft de organisatie van Winter Wonderland samen met een aantal vrijwilligers 100 kerstbomen weggezet. De bomen staan langs de bouwhekken aan zowel de noord- als zuidhaven.

Versiering zou het afmaken...

Met de werkzaamheden aan de haven proberen we het centrum toch een beetje aan te kleden. Al zou een beetje versiering natuurlijk wel wonderen doen. Zo heeft cafe Proost bijvoorbeeld al met bierviltjes de boom voor het cafe versiert en heeft Just Man de bomen voor diens winkel met lintjes wat meer aankleding gegeven.

Ben jij bewoner of winkelier in het centrum, of weet je niet wat je met die oude (kunststof) kerstballen moet doen die je over hebt? We nodigen iedereen uit om ervoor te zorgen dat ons centrum er nog leuker uit gaat zien.

50 bomen op de markt

Naast de reeds 100 geplaatste bomen zullen er ook nog 50 bomen geplaatst gaan worden op de markt nabij de ijsbaan. Voor deze 50 bomen komt een speciale bestemming na het evenement! Hierover binnenkort meer informatie op onze website.

Heb jij al een kerstboom?

Wij proberen zoveel mogelijk locale ondernemers te steunen. Zo ook onze kerstbomenverkoper op de Markt in Zevenbergen die niet alleen leverancier is maar daarnaast ook een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de plaatsing van de kerstbomen. Dus moet je zelf nog een boom in huis halen? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de markt. Je komt er misschien iets lastiger, maar het is zeker de moeite waard!

Warme groeten uit Winter Wonderland

De organisatie

Winter Wonderland Zevenbergen