Winter Wonderland Zevenbergen geen 150 kerstbomen weg op 23 december!

Gratis kerstboom afhalen op 23 december

Als Winter Wonderland zijn wij ons er van bewust dat de decembermaand een dure maand is. Zeker voor de mensen die het niet al te breed hebben is het vaak "alle eindjes aan elkaar knopen". We zijn daarom blij dat we bijna alle activiteiten gratis kunnen aanbieden zodat iedereen lekker kan genieten. Daarvoor ook alle dank aan de sponsoren en vrijwilligers die dit mogelijk maken!

Als organisatie willen we graag ons steentje bijdragen zodat ook deze mensen die zich geen kerstboom kunnen veroorloven, thuis ook een kerstboom hebben tijdens de kerstdagen. Op de laatste dag van Winter Wonderland geven we daarom alle 150 kerstbomen in het centrum gratis weg. Bestel online jouw gratis kerstboom zodat jij, samen met de mensen die je lief hebt, met elkaar kunnen genieten bij de kerstboom!

Bestel hier jouw e-ticket

Wil jij gratis een kerstboom komen afhalen? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een kerstboom reserveren via onze webshop. Je krijgt dan een e-ticket per mail welke je op 23 december nabij de ijsbaan kunt inwisselen voor jouw gratis kerstboom. Dan hoef jij er alleen nog maar voor te zorgen dat hij thuis komt! Je verdient het, dus laat niets je tegenhouden!

Merry X-mas!

Winter Wonderland

Ga direct naar onze webshop om jouw gratis kerstboom te reserveren.

Winter Wonderland Zevenbergen