De estafettewissel van 3FM zal plaatsvinden in Winter Wonderland

3FM Serious Request in
Winter Wonderland

Donderdag 19 december komen de DJ's van 3FM in ons Winter Wonderland! De 3 dj-teams wandelen de route van Goes naar Groningen in etappes. Elke etappe duurt zes uur en elke dag zijn er op vaste tijden Chequepoints. De aankomst in Zevenbergen is rond 20:00uur.

Bij elk Chequepoint zijn 3FM-dj's aanwezig om de wandelteams te onthalen én weer op pad te sturen. En publiek natuurlijk, that's where you come in.

We willen natuurlijk zoveel mogelijk publiek om de helden van 3FM aan te moedigen en daarbij ook zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel door bijvoorbeeld het draaien van plaatjes.

Opening & Cheque overhandiging

om 18:30uur welkomswoord en overhandiging van een cheque namens de medewerkers en het college gemeente Moerdijk door onze burgemeester eigen burgemeester.

Zelf kun je natuurlijk ook jouw cheque inleveren als je geld hebt opgehaald. In een van de wagens staat een camera waar jij (met je vrienden/collega's/familie) een gifje kunt laten maken van jouw cheque.

3FM-dj's Rob Janssen & Sophie Hijlkema

Je kunt meekijken met The Lifeline op een groot scherm, ter plekke een plaatje aanvragen & meedoen aan andere gezelligheid onder leiding van 3FM DJ's Rob Janssen & Sophie Hijlkema. Daarnaast kun je 3FM Serious Request merchandise kopen.

Volledige programma

  • 18:30uur - Welkomswoord & overhandiging cheque door burgemeester
  • 18:45uur - Diverse spelactiviteiten, plaatjes aanvragen voor het goede doel & het feestelijk binnenhalen van loopteam 1
  • 19:55uur - Uitzwaaien loopteam 2 onder leiding van dweilband Bultseherrie
  • 20:10uur - Diverse spelactiviteiten & plaatjes aanvragen voor het goede doel!

Kijk ook op de site van 3FM voor meer info! .

Warme groeten uit Winter Wonderland en we hopen jullie allemaal te zien!

De organisatie

Winter Wonderland Zevenbergen